Kinomanjakist platsentani

Ma leidsin ka nüüd vahepeal koju tulemiseks aega. Ma olen täna pool päeva istunud kinosaalis ja teise poole päevast veetsin istudes apteegis, kus ma tagasihoidlikud 25€ letti ladusin. Pluss tegelikult pean 19 eurtsi veel maksma, sest tellisin endale kaks karpi juuste jaoks reklaamitud Placenta-Activ seerumit, mis peaks ma ei tea mida täpselt tegema. Juukselangust vähendama, juukseid tugevdama ja juuksekasvu kiirendama? Loodetavasti! Ma pole väga uurinud, olen lihtsalt reklaamiohver. Pole isegi Joosepile veel julenud öelda, et kulutasin sellise summa imelisele juukseeliksiirile. Tegelikuses pole Joosepil selle vastu midagi, et ma kulutan ilu- ja tervisetoodete peale nii palju raha, vaid asi on pigem selles platsentas. Me nimelt nägime seda Placenta-Activ reklaami koos telekast ja kui mina läksin hullult tuhinasse ja sädistasin, et vot seda pean mina ka saama, siis Joosepi reaktsioon nii lilleline küll polnud...pigem tundis vist jälestust ja ütles: "Kaiii, Sa ei hakka ometigi endale kellegi platsentat pähe hõõruma?!"
Minu meelest pole selles midagi rõvedat, sest ega ma seda sööma ei hakka. Pealegi kõik on väga teaduslik ja steriilne. Ega need kapslid pole sedasi toodetud, et kuskil haiglas, sünnitusosakonnas, kogutakse ämbritesse platsenta valmis ja siis topitakse ahjusoe platsenta kapslitesse ja edasi müüki, kus kõik inimesed saavad seda osta ja endale pähe määrida. Placenta-Actival on lisaks seerumile müügil ka šhampoon ja palsam, aga õnneks ma päris lõplikult mõistust ei kaotanud ega hakanud endale meeletus koguses juuksehooldust koju tellima. Eks ma umbes kuu aja pärast annan teada, et kas ja kuidas see Platsenta Activ seerum mu juustele mõjub.

Aga, kui tänastest filmidest rääkida, milleks olid Supilinna Salaselts ja San Andreas, siis hästi lühidalt ja kokkuvõtlikult öeldes oli naljakas. Ainult, et naljakas erinevas mõttes. Hoiatus, edasi tuleb jälle natuke filmispoilat. Supilinna Salaselts oli naljakas oma sisu ja lõbusate seikluste ja ütlemiste pärast. Närvi ajas ainult üks perekond, kes tuli lastega kinno, aga selle asemel, et lastega kvaliteetaega veeta ja koos naerda, istusid vanemad terve filmi oma nutifonis- nagu mismõttes?!
San Andreas oli aga naljakas, kuna kui kogu San Francisco hävines step by step (hooned kukkusid kokku, toimusid maavärinad ja järeltõuked, tsunami, plahvatused), siis tsikk ronis vapralt kontsakingadega mööda varemeid, mis oli nii sürr. Järgmine hetk sõitsid nad helikopteriga, kui olid just hetk tagasi pääsenud varisevate pilvelõhkujate vahelt ja siis toimus kaadri muutus...ilusad põllud, ilus muusika ja kogu selle tohuvapohu vahele pandi väike helge romantiline moment ka. See kõik kokku oli ebanormaalselt sürrialistlikult naljakas. Kõige rohkem häiris mind see, et ma ei näinudki filmi lõpus, kas tsikil jäid kontsad filmi lõpuni jalga või mitte...nii närvi ajas, et ei näidatud, aga vähemalt meik ja sonks püsisid lõpuni laitmatult. By the way Linda, nagu Sa vist juba ise aru said, siis Sul pole mõtet juulis San Franciscosse lennata.
Ahjaa, San Andrease film oli 3D ja isegi mulle anti 3D prillid, Mac ostis mulle veel eriti fäänzi joogitopsi. Mis puutub 3D prillidesse, siis noo peale rämeda peavalu ei andnud need mulle midagi, kuigi need prillid pidavat tekitama peavalu ainult nägijatele. Ups, valetan, 3D prillid andsid mulle ikkagist ägeda emotsiooni. Siin ka paar klõpsu minust, topsist ja Džännust 3D kinos.  
Järgmine film, mida ma nüüd pikkisilmi ootan on Minions: Kollased käsilased. Ma nii hullult ootan, sest see tõotab tulla meganaljakas. Puhtalt juba treileri peale  lõkerdasin südamest. Siin siis treiler:


And last but not least...Joss avastas ühe väga hea laulja. Ma ei oska kohe isegi kirjeldada, aga siin üks näidislugu:

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Mul siiamaani on süda paha pelgalt sellest mõttest, et endale juustesse platsentat topid. Ma ei saa aru, kas seda jäi kuskil siis nii palju üle, et kohe tuubide kaupa Eestis müüma hakati ja muidugi pidid Sa selle hirmkalli raha eest endale ka ju saama, kuidas siis teistmoodi?
    Kindlasti ma tahan ka seda filmi näha: ''San Andreas'' vahetult enne seda, kui San Franciscosse lendan...uuuu, what a good idea!! Aga sellegipoolest, sinna minemata ma ei jäta, pead leppima selle mõttega, et Linda reisib nii ihaldatud paika. Laav juu tuu (a)

    VastaKustuta
  2. Kuule ega ma endale värsket platsentat ämbriga pähe ei vala, see on ekstrakt :D

    VastaKustuta
  3. Seda siin kirjas ei ole.............................eksole

    VastaKustuta
  4. Mida täpsemalt polnud kirjas? Kas seda, et ma ei vala seda endale ämbriga pähe või seda, et tegemist on kõigest platsenta ekstraktiga?

    VastaKustuta
  5. Kas su kaasLane jutustas filmi ümber või kuidas tead nii täpselt juhtunut?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jep, kaaslane kirjekdab olulisemaid ja muusikalisi kohti. Kuna olen olnud nägija, siis piisab enamasti paarist lühikesest fraasist või märksõnast 😎

      Kustuta
  6. Ma pesen oma pead juba mitu kuud vaid nõgese teega ja lisan loputusveele sutsu palsamit, kahjuks ei andnud oma juukseid sulle näha eile, aga nad näevad täitsa head välja ja peaaegu ilma kallite keemia toodeteta

    VastaKustuta
  7. Busted!
    Mis aga nõgestesse puutub, siis ma ei tea kust zeda saaks ja ega ma väga vabatahtlikult ei taha nõgesemerre sukelduda☺️

    VastaKustuta
  8. Hmm, kuhu Minionsi treiler on kadunud ja see, Joosepi poolt avastatud, imehea laulja? Eem, mis toimub? Krt, ma olen närvis, et juubiduubi või blogger praegu pange panevad...

    VastaKustuta

Back
to top